Prosu Databased Marketing

Prosu Databased Marketing

Sinds 1992 zijn wij toonaangevend in één-op-één marketing in de agribusiness en de Benelux. Door onze datagedreven aanpak brengen we het marketing- en salesniveau van individuele bedrijven in de agribusiness op een hoger niveau. Zo kunnen zij zich meer en beter richten op hun primaire activiteiten. Hierbij hebben wij de overtuiging dat we de optimale match kunnen maken tussen de agribusiness en de agrarische ondernemers. 

Wij bieden u het beste wat de markt op dit moment te bieden heeft om uw doelstellingen te halen. Dit doen wij door specialistische en individuele klant- en marktkennis, uit onze databases en marktonderzoek in te zetten. Daarnaast gebruiken wij de optimale combinatie van verschillende communicatiekanalen. 

Al vanaf 1992 focussen wij ons op de groene sector, hoofdzakelijk agrarisch, in Noord-West Europa. Op gebied van het uitgeven van vakinformatie voor de agrarische sector wordt veel samengewerkt met het zusterbedrijf Prosu Media Producties. De Prosu bedrijven maken onderdeel uit van de Kennis, Marketing en Media Groep, een groep van 30 (inter)nationale bedrijven die actief zijn in het ontzorgen van bedrijven en overheid met kennisoverdracht en informatiebeheer. 

Het team van Prosu Databased Marketing bestaat uit 50 enthousiaste professionals. De experts, die u hieronder ziet, zijn uw eerste aanspreekpunt. Heeft u een vraag? Schroom niet deze te stellen. 

Onze experts

Erik Mendel

Erik Mendel

 - 

Algemeen Manager

Als Algemeen manager ben ik samen met Bas Zoetebier eindverantwoordelijk voor Prosu Databased Marketing. Daarnaast ben ik samen met mijn collega accountmanagers het gezicht voor u als klant. Ik zit graag bij u aan tafel om kansen te signaleren en deze samen met u te benutten. Door mijn ervaring in alle lagen van onze organisatie weet ik feilloos wat er mogelijk is en wat voor u het beste resultaat oplevert. Ik help u graag met uw vraagstukken over direct marketing en data. Dit zijn immers onze specialiteiten!

Erik Mendel

Algemeen Manager

   
Erik Mendel
Edwin de Jong

Edwin de Jong

 - 

Accountmanager

Als Accountmanager houd ik mij bezig met het onderhouden van de contacten met bestaande klanten en zet ik mij in om nieuwe klanten te werven. Daarnaast kijk ik samen met de klanten kritisch naar de situatie en probeer ik de behoeften van de klanten te signaleren. Ook denk ik graag met de klanten mee zodat ik hen van advies op maat kan voorzien.

Edwin de Jong

Accountmanager

   
Edwin de Jong
Dennis Vink

Dennis Vink

 - 

Commercieel Medewerker Binnendienst

In samenwerking met onze accountmanagers begeleid en bewaak ik als Commercieel Medewerker Binnendienst uw projecten. Hierin ben ik ook uw eerste aanspreekpunt. Met mijn achtergrond in de marketing en de agrarische sector weet ik wat er speelt binnen de sector en hoe u daarop het beste kunt inspelen.

Dennis Vink

Commercieel Medewerker Binnendienst

   
Dennis Vink